Onze Visie

MonsiDesk richt zich op kantoorinrichting met een brede kijk op de complete organisatie en wensen van de klant. Niet alleen het meubilair, maar ook de toepassing ervan maakt het tot een succes. 

In de loop der jaren is het kantoor danig veranderd. 20 jaar geleden was het kantoor een plaats om dagelijks alle activiteiten op vaste werkplekken uit te voeren. Gezien de ontwikkelingen in de mobiele communicatie en de IT branche is het werken van de gemiddelde kantoormedewerker danig veranderd. Mobiliteit en moderne technologie hebben ervoor gezorgd dat de scheidingslijnen tussen wonen en werken vervagen

Oorzaken van de veranderende arbeidsomstandigheden zoals:

  • Mobiele communicatie
  • Notebooks, tablets, smart phones
  • inlogverbindingen op publieke locaties zoals luchthavens, hotels, restaurants etc.
  • Cloud werken
  • Part-time functies
  • Verkeersomstandigheden zoals toename van files

Allen oorzaken waardoor het werken vandaag en morgen anders is dan een aantal jaren geleden.

Dit is niet altijd terug te vinden in de inrichting van de huidige kantoren. Onze uitdaging is uw kantoor dusdanig in te richten dat uw medewerkers zich thuisvoelen op kantoor. Vraagstukken als digitale archivering, decentrale en centrale archivering horen bij een werkplekonderzoek. Dit kan middels een eenvoudige inventarisatie, maar ook indien gewenst middels specialisten die een diepgaand onderzoek verrichten.

Het thuiskantoor inrichten en uw medewerkers voorzien van een prettige en gezonde werkplek behoort eveneens  tot uw en onze zorgtaken.

Doordat steeds meer taken zich ook buiten het kantoor verplaatsen is het kantoor vandaag de dag steeds meer een ontmoetingsplaats die diverse faciliteiten moet bieden. Het ontmoeten van collega’s en klanten en relaties vandaag de dag vraagt ook binnen uw kantoor om verschillende soorten ontmoetingsplaatsen. Dat kan zijn multifunctionele ruimten, concentratieruimten, laag overleg situaties, hoog overleg situaties, flexplekken, etc, etc.

Graag dagen wij u uit voor een persoonlijk gesprek want…..

uw kantoor is ons specialisme.